Ултразвуково приключение със Соник: Филмът 2“ започна на 1 април в кината

...
Ултразвуково приключение със Соник: Филмът 2“ започна на 1 април в кината
Коментари Харесай

Кой спечели супер награди от играта на Novinite.bg и „Соник: Филмът 2“

Ултразвуково премеждие със  „ Соник: Филмът 2 “  започна на 1 април в кината и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. Поканихме Ви да участвате в.

Условията на играта бяха:

Отговорете на въпроса:   С облика на кой комиксов воин Соник асоциира колегата на доктор Роботник - ехидната Нъкълс?

А) Зимния боец

Б) Волдемор

В) Саурон

Отбележете и другар , с който бихте гледали кино лентата или ще споделите премията.

Ето кои са късметлиите, които печелят:

2 бр. безжични Соник слушалки

- Антон Иванчев 1 бр.

-Elisaveta Popgeorgieva 1бр.



2 бр. Соник суитчър

- Rossi Direkova 1 бр.

- Eli Толева



Elisaveta Popgeorgieva

1 бр. Соник фигурка Funko Pop от  

- Жоржета Тодорова



 

Честито на всички печеливши, свържете се с нас във Фейсбук на Novinite.bg.

Вижте повече за „ Соник: Филмът 2 “ :

След свръхзвуковия международен финансов и културен триумф на „ Соник: Филмът ", паметният наследник таралеж от известната серия игри на SEGA се завръща за киноприключение от ново измерение със  „ Соник: Филмът 2 " . Съдбата на света още веднъж е в ръцете на Соник, само че този път той няма да е самичък.

След като се открива трайно в Грийн Хилс, Соник е припрян да потвърди, че точно той е героят, от който светът се нуждае, само че е много пренавит и постоянно забърква още по-големи бъркотии. Един ден обаче, светът се оказва в остра потребност от неговите суперсили. Доктор Роботник съумява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов смъртоносен мустак и с нов злобен сътрудник – ехидната Нъкълс, с който търсят великански смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации.

За да попречи на Роботник да реализира пъкления си проект, Соник се впуска в конкуренция с времето, само че даже и неговата свръхскорост може да се окаже незадоволителна. На помощ на устатия таралеж се притичва не какъв да е, а обичаната на милиони почитатели двуопашата лисица Тейлс и двамата се насочат на разтърсващо премеждие в търсене на могъщия камък преди да е станало прекомерно късно. 

Затягайте коланите, тъй като се насочваме на ултразвуково премеждие със  „ Соник: Филмът 2 “  от 1 април в кината и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР